Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD – Inspiratiesessie taalcoaching bibliotheek Neude

29 september 2022 • 15:00 - 17:00

Vind je het lastig om materiaal te vinden dat echt goed past bij de leerwensen van jouw deelnemers? Wil je graag weten hoe je hen kunt stimuleren elke dag 5 minuutjes te oefenen? Wil je leren welke activerende werkvormen je direct in jouw lessen kunt inzetten? Kom dan donderdagmiddag 29 september naar de bibliotheek Neude voor inspiratie, praktische handvatten en leuke tips!

Voor wie?
Deze workshop is gratis voor alle taalvrijwilligers binnen de stad Utrecht. Ben jij dit niet, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan ben je ook van harte welkom. We vragen dan een bijdrage van € 15,-. Je ontvangt na deelname een factuur.

Waar?
De workshop vindt plaats in de collegezaal van de bibliotheek Utrecht op de Neude. Deze is op de tweede verdieping van het gebouw.

Door wie?
Deze interactieve middag wordt verzorgd door de taalconsulenten van Taal Doet Meer: Karlien van den Brink en Wendelijn Vollbehr.

DEZE WORKSHOPS IS HELAAS GEANNULEERD. Houd de agenda in de gaten voor een nieuwe datum.

Organisator

Locatie

Centrale Bibliotheek
Neude 11
Utrecht