Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Laden Evenementen

Leren met plezier en zelfvertrouwen

9 maart • 15:00 - 18:00

Wil jij in jouw taalcoaching meer aandacht voor plezier in leren? Wil je weten wat jij als taalcoach kunt doen om het zelfvertrouwen van jouw deelnemers te bevorderen? Zoek je naar werkvormen die goed aansluiten bij deelnemers die analfabeet zijn en/of langzaam leren? Meld je dan aan voor deze workshop!

Je maakt kennis met de methode ‘Alternative Ways to learn a language’. Een methode die bijdraagt aan de inclusie van nieuwkomers die grote moeite hebben met het halen van taalniveau A2.

Dit gebeurt met behulp van een toolkit waarbij het leren met plezier – zonder boek – uitgangspunt is. Tijdens de workshop ga je zelf ervaren hoe het is om op deze creatieve manier inspirerende oefeningen gedaan, om duidelijk te maken hoe het werkt. De oefeningen zijn direct toepasbaar in jouw eigen taalcoaching.

Trainer: Els Streefkerk

Aanmelden: kan via dit formulier.

Kosten: voor taalvrijwilligers binnen de stad Utrecht is deze workshop gratis. Voor deelnemers van buiten Utrecht vragen wij een bijdrage van € 15,-. Na deelname ontvang je een factuur via de mail.

Organisator

Taal Doet Meer
Telefoon:
030 – 294 75 94
Site:
https://www.taaldoetmeer.nl/

Locatie

De Alchemist
Koningin Wilhelminalaan 8
Utrecht