Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Ben je op zoek naar computerles?

DigiWijs 3.0 helpt. Wij bieden computercursussen aan bij jou in de buurt. Deze cursussen worden gegeven door vrijwilligers. Deze cursussen hebben verschillende niveaus: oefenen.nl is een begincursus, waarin je echt kennis maakt met de computer. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de muis en het toetsenbord? Ook wordt er in deze cursus gewerkt aan de Nederlandse taal.

Als je al meer weet van computers en de Nederlandse taal, dan bieden we de cursus De Verdieping aan. In deze cursus leer je over het gebruik van internet en bijvoorbeeld ook over computerbeveiliging.

Wil je meer weten over alle cursussen die wij geven? Hoe lang ze duren, en hoeveel ze kosten? Klik dan hier.

Hulp bij digitale vragen

Tijdens de spreekuren kan je in de bibliotheek bij jou in de buurt terecht met een digitale vraag. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je een foto downloadt, of hoe je via internet moet reserveren voor een bezoek aan de dierentuin? De vrijwilligers van DigiWijs helpen je graag. Zij kunnen je ook meer vertellen over de cursussen van DigiWijs. Je kunt tijdens deze inloopspreekuren ook zelf oefenen op de computer.

Nieuwsgierig geworden?

Dan kun je ons bellen of langskomen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur. Ons telefoonnummer is: 030-878 15 35 en ons bezoekadres is: Ghanadreef 2 in Overvecht.
Je kunt ook een email sturen naar digiwijs@wij30.nl of op onze website kijken: www.digiwijs30.nl