Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

De digiTaalweek Utrecht komt er weer aan!

Van 8 t/m 14 september 2022 geven we als Utrechts digiTaalnetwerk volop aandacht aan het belang van taal en digitaal om mee te kunnen doen in de samenleving tijdens de digiTaalweek Utrecht.

De digiTaalweek kunnen we alleen neerzetten samen met alle sociale partners in de stad: samen kunnen we ervoor zorgen dat laaggeletterden en laagdigitaalvaardigen gezien worden en de kans krijgen om mee te doen in de samenleving.

Doe je mee?
Voor het organiseren van activiteiten binnen de thema’s taal en digitaal kun je een financiële bijdrage aanvragen met een waarde van €250, €500 of €1.000 euro per activiteit. Het kan gaan om een postercampagne, een spel, een eettafel, een voorleesmiddag, et cetera. Meerdere of gezamenlijke aanvragen zijn ook mogelijk. De deadline voor het insturen van de aanvraag is 20 juni. In de week van 4 juli horen alle ingestuurde projecten of hun aanvraag gehonoreerd zal worden.

Aanvragen kunnen worden ingestuurd via dit formulier.

Alle informatie over de digiTaalweek, voorwaarden voor deelname en de beoordelingscriteria voor de aanvragen vind je op digitaalweekutrecht.nl. Voor vragen kun je Nelleke van Erven mailen via info@digitaalweekutrecht.nl.