Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Inloopspreekuren taal- en computerles gewijzigd

Op zoek naar taal- of computerles in Utrecht?

De wegwijzers van het DigiTaalhuis weten wat de mogelijkheden zijn in Utrecht. Zij hebben spreekuur in de bibliotheken. Voor een actueel overzicht van deze spreekuren, klik hier.

Wijzigingen inloopspreekuren

Herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie van 18 – 24 oktober zijn er geen inloopspreekuren in de bibliotheken. Je kunt de wegwijzers van het DigiTaalhuis wel mailen of een voicemailbericht inspreken. Na de herfstvakantie wordt dan contact met je opgenomen. Voor de contactgegevens van de wegwijzers, klik hier.

Tijdelijk ander tijdstip inloopspreekuren Overvecht
In november en december vinden werkzaamheden plaats in bibliotheek Overvecht. Van 23 november tot 20 december zijn de inloopspreekuren DigiTaalhuis op dinsdag en donderdag tijdelijk van 15:00 – 17:00 uur. Tijdens deze inloopspreekuren kan je terecht bij de Wegwijzer met vragen over (digi)taalaanbod in Overvecht en bij computerinloopspreekuur van Digiwijs.

Vleuterweide
Het wegwijzerspreekuur in de bibliotheek in Vleuterweide is gestopt. Voor vragen over taal- en computerles kun je terecht bij de wegwijzer van een andere locatie.