Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Opening Doe Mee Startpunt Bibliotheek Leidsche Rijn

Opening Doe Mee Startpunt in Bibliotheek Leidsche Rijn

Op 10 september is het feest! Vanaf 10 september kun je elke dinsdag van 13:00-15:00 terecht in de bibliotheek in Leidsche Rijn Centrum bij het Doe Mee Startpunt voor hulp bij het vinden van passende taalles, voor hulp achter de computer en informatie over computerles, voor een praatje met het buurtteam en voor informatie over alles wat er te doen is in de wijk.

Om dit te vieren organiseert het digiTaalhuis een feestelijke opening!
Kom langs voor de officiële opening met wijkregisseur Ina Massop, en luister naar de verhalen van ervaringsdeskundigen hoe het is om op latere leeftijd beter te leren lezen en schrijven of op latere leeftijd beter te worden in de digitale wereld. Na de opening is er een hapje en drankje en livemuziek, en kun je kennismaken met allerlei organisaties uit de buurt.

Ben je benieuwd? Kom langs! Het feest vindt plaats op dinsdag 10 september van 13:00-15:00 in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum, op het Brusselplein.