Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Save the Date! digiTaalvrijwilligersdag 2019

Leuk, leerzaam en lekker!

Blokkeer vrijdag 13 september 2019, 15.15 – 20.00 uur alvast in je agenda!

 

In de Week van de Alfabetisering, op vrijdag 13 september 2019, organiseren wij een dag speciaal voor jou in Het Huis Utrecht! Dit doen wij samen met verschillende Utrechtse (digi)taalorganisaties. Het landelijke thema van deze week is Durf! Jij hebt durf getoond door verschil te maken voor mensen met een taalachterstand. Daar willen wij je op 13 september graag voor bedanken.

Jij, als (digi)taalvrijwilliger, wordt flink in het zonnetje gezet en bovendien kun je op deze dag genieten van diverse interessante en leuke workshops: voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen wij voor een afsluitend cultureel programma, is er natuurlijk lekker eten en kun je gezelligheid verwachten. Leuk, leerzaam en lekker zijn de woorden die deze dag kenmerken.

De gemeente Utrecht is je dankbaar dat jij iemand helpt om beter Nederlands te kunnen praten, lezen, schrijven en computeren. Daarom ben je onze gast en hoef je niets voor deze dag te betalen. En omdat het jouw dag is, mag je een gast meenemen. Zo kun je laten zien hoe leuk het is om (digi)taalvrijwilliger te zijn.

 Klik hier om je aan te melden!

Er is plek voor 200 personen dus reageer snel!

Op dit moment zijn wij nog druk met de voorbereidingen voor dit evenement. Het programma volgt dan ook zo snel mogelijk. Als je jezelf en jouw gast nu alvast aanmeldt, ben je de eerste die het programma in de mailbox ontvangt.

Wij hebben er zin in! Jij ook?
Alvast tot ziens in Utrecht!

Met vriendelijke groet,

Namens alle (digi)taalorganisaties in Utrecht en de gemeente Utrecht,

Taal Doet Meer (projectleider Week van de Alfabetisering 2019)