Het DigiTaalhuis in Utrecht is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden: taal, digitale vaardigheden en rekenen.

Taal aan tafel: Eet mee

Taal aan Tafel

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten en je Nederlands oefenen door gezellig te eten en praten met anderen? Dan is Taal aan Tafel van Eet Mee iets voor jou! Je eet bij iemand thuis en kunt meteen op een leuke manier jouw Nederlandse spreekvaardigheid oefenen. Je hebt een boeiende ontmoeting en wie weet een lekker nieuw recept of zelfs een nieuwe vriendschap. Dit zeggen andere deelnemers van Taal aan Tafel:

“Ik wil graag Nederlands oefenen en met Nederlands mensen kennismaken. Ik vond het eten heel lekker en met aardige Nederlandse mensen.”

“Alles was goed. Het was een mooie en aardige familie, we hebben gezellig gepraat en ik kon Nederlands oefenen. Ik heb een mooie avond gehad.”

Ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Of spreek je zelf al goed Nederlands en wil je nieuwe mensen ontmoeten? Meld je dan aan.

Aanmelden voor Taal aan Tafel gaat via www.eetmee.nl. Klik op ‘Aanmelden’ om je account aan te maken. Vul daarna jouw eigen profiel in en geef onderaan de pagina aan dat je wilt meedoen met Taal aan Tafel.

Dit is een project van Stichting Eet Mee. We delen dit op deze website omdat dit project mooi aansluit bij onze doelgroep.